Ютуб

Дівчата, а чи можливо, щоб ютуб показував ТІЛЬКИ мультики з українським переводом,  а рашкинські навіть не були в пропозиціях?

Бачу тільки можно субтитри, але то не підходить 


Теги: youtube

9 коментарів

  • Riina 15 травня, 00:12 1

    Ні, ніяк.
    Можете російські весь час відправляти в "НЕ рекомендувати" і "Не пропонувати канал", очистити історію гугла і ютуба, підписуватись тільки на українські канали. Я роблю так роками, то трохи менше. Але всеодно російське гімно пролазить. А в шортс взагалі ніяк не заблокувати.

  • Rossa 15 травня, 00:13 1

    На скільки я знаю, в оплачуваній версії користувача ютуба є більше можливостей..Наприклад, без реклами, можна обрати саме регіони які вас цікавлять - а так до вас лізе і Китай і Рашка. Тобто почитайте що вам дасть, якщо ви будете кожного місяця їм платити певні кошти

  • Vla_dimirovna 15 травня, 10:15

    В мене преміум, але не можу налаштувати нічого(

  • Vla_dimirovna 15 травня, 10:19

    Зараз буду ще дивитися. Дякую

  • Rossa 15 травня, 10:20

    @Vla_dimirovna Може поради є в самому ютубі. Чи десь в інеті..

  • optsale 15 травня, 07:57 2

    Переклад можна налаштовувати, в одних файлах є, в інших немає.
    Не знаю,що такого страшного Ви знаходите в рос.титрах, мені страшніше висодуховна гомосятіна і 20 її різновидів, до яких би сама людина не додумалась. Дитина тим паче.

  • Vla_dimirovna 15 травня, 10:18

    Мені не потрібно титри. Мені потрібно, щоб дитина слухала українську мову в мультиках, а не російську. Так як в 11р не може переключитися на укр, хоча всі і до війни розмовляли на укр. А в школі на рос були. Багато хто поїхав в інші країни і там продовжують на рос, а малий хоче спм на укр розмовляти, але фон на рос його перебиває...якось так. Сам попросив, щоб не було іншої мови

  • optsale 15 травня, 10:57

    @Vla_dimirovna В нас чим займається чоловік. Інколи подовгу шукає озвучку, титри то я так неправильно написала.
    Фільми і т.д. - це пасив, актив - коли використовується мова, активний запас. Нехай починає з кимось гутарити онлайн в чатах, не буде соромитись так як ніхто його не знає.

  • Dominika77 16 травня, 23:30 1

    @Vla_dimirovna Знайдіть якнайбільше українських каналів, підпишіться і вам вже буде в першу чергу видно ваші підписки і рекомендації будуть аналогічні. А інше, як вище радили: не дивитися, постійно відмічати "не цікавить", "не рекомендувати", з часом стане зовсім мало.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу